Välkommen till min blogg!

Nu vill jag hälsa alla välkomna till min nya blogg. Jag heter Nisse och ni läser ”Rapporter från sågverket”. Här skriver jag om mitt arbete på sågverket där jag kör lastmaskin och vad som händer där. Sluta nu inte att läsa för att ni tror att det inte händer roliga saker på sågverk, för det gör det! Bloggen handlar också om min fritid och annat som jag känner att jag vill skriva om, men mest blir det som sagt rapporter från sågverket. Vill man läsa mer om bloggen så går det bra att göra det under fliken som heter just Om bloggen.

Det här är min första blogg så jag hoppas att ni har överseende om jag skulle strula till något (som det här med att lägga in bilder till exempel, det ska jag prova på sedan). Jag skulle vilja beskriva mig själv som en gubbe i mina bästa år – ingen yngling som saknar riktning i livet men inte heller en åldring som räknar dagarna till pensionen (det är ett tag kvar innan jag måste börja fundera på det). Jag trivs bra i det här skedet av livet och jag känner mig tacksam över den erfarenhet jag fått som har gjort mig till den jag är idag, men jag kan inte låta bli att kalla mig själv för gubbe. En glad gubbe!

Nu är jag i alla fall igång med bloggen och jag hoppas att jag ska hinna uppdatera den ofta. Jag hoppas också att det är någon som kommer att läsa den och tycka att det är roligt att följa den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *