Tre bra verkstäder

Letar du efter en bra bilverkstad? Det kan vara lite svårt, med tanke på hur många bilverkstäder som finns i Sverige. De tre som presenteras nedan är långtifrån de enda kompetenta bilverkstäderna i Sverige, men om man väljer någon av dem kommer man garanterat att få bra och professionell service.

Bilia
En klassisk svensk bilverkstad som grundades redan på 1960-talet, då under namnet Volvator. Ursprungsnamnet ger kanske en liten vink om vad som har varit det bilmärke man i huvudsak koncentrerat sig på: Volvo. Då det är Sveriges mest populära bil och har varit så under många, många år så är det inget större problem. Men man är även bra på andra bilmärken och inte bara Volvo numera. Bilia är en utmärkt bilverkstad, där man vet vad man får. Ytterligare en fördel är att de finns representerade över större delen av landet och alltså kommer att finnas tillgängliga när du behöver dem.

Mechanum
Mechanum driver en serie bilverkstäder i Göteborgs- och Malmöområdet, men kommer förhoppningsvis att expandera ytterligare. En av Mechanums största styrkor är att de är auktoriserade specialister på en stor mängd olika bilmärken, vilket garanterar bra service och användande av originalreservdelar. Det innebär också att man kan utnyttja fördelaktiga serviceavtal som kund hos dem. Slutligen så har Mechanum också mycket generösa och fördelaktiga regler gällande lånebilar, vilket ytterligare underlättar att lämna in bilen för reparation hos dem. Mer information finns att hitta på www.mechanum.com.

Familjebilar
Familjebilar var ursprungligen in bilhandlare, men numera har man övergått till att vara en bilverkstad, som även sysslar med biluthyrning. Familjebilar är en auktoriserad Volvo-verkstad och därför ett naturligt val för den som har en Volvo. Familjebilar har en viss inriktning mot företag och tjänstebilar, men servar även privatpersoner. Familjebilars kanske starkaste sida är deras hyrbilar, då de har ett stort och brett utbud av märken att välja mellan, men man är definitivt kompetenta även vad gäller bilservice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *