En lagom dag

Det är ofta mycket att göra på mitt jobb, men jag skulle ändå inte kalla det för stressigt. Att köra hjullastare tar den tid det tar. Det går liksom inte att snabba på det. Man måste hantera lasten med försiktighet så att man inte skadar något, och även om man är van och har gjort det här i flera år så tar det helt enkelt ändå den tid det tar. Det går lagom fort tycker jag. Man har att göra men man gör det i sin egen takt. Jag gillar lagom, och idag var det verkligen en lagom dag.

Jag var lagom pigg när jag klev upp på morgonen. Det var inte en sådan där dag när man helst bara vill ligga kvar under täcket. Dessutom var det lagom varmt idag. Stekande sol är värre än kyla, för det kan bli riktigt svettigt när man sitter och kör, men är det tillräckligt kallt ute så kan det också vara lite svårt att hålla värmen, så lagom är alltid bäst. Jag hade lagom mycket att göra och jag var lagom trött när jag kom hem från jobbet.

Jag fick skratta lite också, och det är ju alltid roligt. Börje passade nämligen på att skoja lite med Anders, och det var ett väl planerat spratt. Han hade faktiskt varit så ambitiös att han tagit med sig en ketchupflaska hemifrån (Anders äter ketchup på allt i princip) och fyllt denna med majonnäs. Så när Anders skulle hälla ketchup på sina medhavda köttbullar med mos så fick han istället majonnäs. Det var roligt, och nu kan Börje garanterat vänta sig lite hämnd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *