Det vore trevligt med ett uterum

uterum
Ett fint uterum
En sak som jag har funderat på ett tag är att skaffa mig ett uterum. Jag tycker om att sitta ute i trädgården, men det känns som att somrarna inte är vad de var förr. Jag kanske inbillar mig, men det är ju också så att vädret förändras på grund av växthuseffekten och allt sådant där. Förr var det varmt på sommaren, och det regnade då och då. Nu kan det vara kallt som på våren eller varmt som i en öken, och vissa år är det nästan bara regn och inget solsken. Det blir liksom mer extremt, åt olika håll. Det är allt eller inget, medan det förr var lite mer lagom.

Hur som helst så vore det skönt att kunna sitta ute i trädgården oavsett väder, och det kan man ju med ett uterum. Man sitter visserligen inne, men när det är fint väder kan man öppna upp och släppa in solen och värmen. När det är kallt eller när det regnar så är man skyddad från vädrets makter samtidigt som man ändå får känslan av att man sitter i trädgården eftersom uterummet har stora glaspartier som väggar. Man kan till och med ha glastak om man vill.

Jag har faktiskt tittat runt lite bland olika leverantörer och jämfört priser och tjänster för att få ett hum om vad det kan tänkas kosta att skaffa ett uterum. Jag fastnade lite för www.uterumsmastarna.se som jag tycker verkar vettiga. Men jag har långt ifrån bestämt mig än så just nu håller jag bara på att göra lite efterforskningar. Det är ju trots allt en ganska stor investering, även om det verkar vara betydligt billigare än jag trodde. Fast å andra sidan så ökar det ju värdet på huset också. Det blir till att ta sig en funderare på det här så får vi se hur det blir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *